Mooie plekken

De provincie Västernorrland heeft veel mooie plekken. Op een heel aantal ben ik geweest samen met mijn vriendin. Deze plekken wil ik graag met jullie delen.

Buiten de albums die je in het dropdown menu kunt zien, heb ik een aantal bijzondere foto’s met een klein verhaaltje er bij. Deze foto’s vind je hieronder.

Aangezien ik in ploegendienst werkte in Zweden kwam ik s’nachts over de Ångermanälven. Dit is een foto die om 00:38 gemaakt is in juni 2012.

Ik denk dat ik dit soort dingen toch wel als 1 van de meest bijzondere dingen aanmerk. In Nederland is dit ondenkbaar dat om 00.00 het gewoon licht is. Vanaf mei tot half augustus is het bijna helemaal licht op de hoogte van Kramfors.

Van dit soort beelden kon ik altijd heel erg genieten in Zweden. Natuurlijk hebben we dat in Nederland ook wel, maar in Zweden is de sfeer toch heel anders.. gewoon magisch! Deze foto is genomen in Härnösand op 15 augustus 2012 om 21:50.

Als je in het noordelijke deel van Zweden woont, moet je wel op de tankinhoud letten… Anders kan je wel eens een eind moeten gaan lopen. Dit was ongeveer 30 km voor Östersund. Hierna heb ik maar aangehouden dat als ik de natuur in ga, ik de dag start met een volle tank.