Ons huis

We noemen het nog steeds ons huis, het was ook ons huis in Zweden. We hebben het helaas niet lang gehad, en er waren best wel veel punten waar nog wat aan moest gebeuren, maar we waren er ook erg trots op.

We hadden het huis in april 2012 gekocht. In maart zaten we gewoon voor de grap naar huizen te kijken op de Zweedse marktplaats, en daartussen stond dit huis. 2 Weken later zijn we in het vliegtuig gestapt om vervolgens naar Stockholm te vliegen, daar een auto te huren en naar de woning te rijden. Dit was allemaal gelukt en we vonden het huis en de plek echt mooi. We hebben er nog even een nachtje over geslapen, en toen zijn we terug gegaan om het “köpekontakt” te tekenen.

Toen we het huis kochten zag het er uit zoals in het album hieronder:

Huis algemeen

Soms is het gewoon niet te doen om voor alles een aparte map te maken. In dit album zitten alle losse foto\'s van het huis. Voor de foto\'s van het huis zoals we het gekocht en verkocht hebben moet je even in het andere album kijken.

Verkoop van het huis

Tussen het kopen van het huis en het verkopen van het huis zit een behoorlijk verschil ondanks dat we niet al te lang in Zweden zijn geweest. Bekijk het zelf maar...

Huis in maart bij aankoop

Zo zag het huis er uit toen we het kochten. Er zitten ook een aantal foto\'s bij van de vorige eigenaar, die zijn we, in de zomer genomen.